چطور میتونم از طریق اداره ثبت واسه مهریه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۸۹۵ #38846614

باتوجه به عدم آگاهی از قوانین واسه تمام مهریه ام از طریق دادگاه اقدام کردم و الان به سرعت بیشتر واسه انجام پرونده نیاز دارم.

آیا راهی هست که بتونم از طریق اجرای ثبت هم اقدام کنم تا زودتر نتیجه بگیرم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمام طلب را نمی توان همزمان از دو مرجع مطالبه کرد. قبل از جلسه اول رسیدگی خواسته خود را کاهش داده و از طریق اجرای ثبت طلب خود را وصول کنید

سلام دریافت مهریه چناچه از طریق دادگاه صورت گیرد بهترین راه است و به نرخ روز دریافت میکنید از طریق دفاتر اسناد رسمی اگر مهریه مال غیرمنقول باشد از طریق دفاتر رسمی ازدواج و طلاق چنانچه مهریه مال منقول(سکه) باشد می توانید مراجعه کنید. از طریق اجرای ثبت، با به همراه داشتن اصل سند ازدواج و مدارک شناسایی، به دفتر خانه ای که سند ازدواج آن تنظیم شده است بروید و تقاضای صدور اجرائیه را نمایید.

با درود میتوانید قبل از جلسه اول رسیدگی بخشی از دعوای مهریه خود را مسترد کنید و طبق راهنمایی همکاران ذیل از طریق اجرای ثبت اقدام کنید.

با سلام
به دفترخانه ای که سند ازدواج راتنظیم کرده بروید و درخواست صدور اجراییه نسبت به مهریه نمایید دفترخانه هم اجراییه را به اداره ثبت میفرستد وبه زوجه ابلاغ میگردد نسبت به پرداخت مهریه اقدام کند

 در مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت، با به همراه داشتن اصل سند ازدواج و مدارک شناسایی، به دفتر خانه ای که سند ازدواج آن تنظیم شده است بروید و تقاضای صدور اجرائیه نسبت به مهریه می نمایید که سر دفتر پس از احراز هویت شما برای درخواست اجرا اجرائیه را که شامل مورد اجراست تهیه و امضاء و به اداره ثبت می فرستد
سر دفتر موظف است پس از صدور اجرائیه مراتب را توسط پست پیشتاز به اطلاع زوج برساند. زوجه پس از مراجعه به ثبت تشکیل پرونده می دهد و پس از تشکیل پرونده، اداره اجرا برگه اجرائیه را به زوج ابلاغ می کند تا ظرف ۱۰ روز نسبت به پرداخت مهریه اقدام نماید.