ابطال سند تنظیم شده با وکالت باطله چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۴ #38840911

با سلام
پدر بنده دو روز قبل وکالتی برای انتقال مال و اموالش به وراث تنظیم مینماید و دو روز بعد فوت مینماید رییس دفتر خانه با علم به اینکه این وکالت پدرم باطل هست اقدام به تفویض وکالت با اون وکالت باطله رو مینماید
بنده برای ابطال اسناد اقدام نموده ام ولی متاسفانه قاضی به صورت طرف گیرانه ای وکالت را به صلح تبدیل نموده و حکم بطلان دعوی را صادر نموده است
حال میخواستم راهنمایی بفرمایید الان باید چه کار کنم بدجوری حق بنده ضایع گردیده

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. قبلا هم درمورد سوالتون توصیح داده شد که ممکن است با نشانه ها و امارات و قرائنی بتوان قصد طرفین را برخلاف ظاهر و صورت عقد، تشخیص داد. این نظریه که مبتنی بر قاعده فقهی العقود تابعه للقصود است، گاها قضات را در تشخیص قصد واقعی راهنمایی می کند لکن حق اعتراض برای شما محفوظ است

با سلام
اگر قاضی مفاد وکلاتنامه را صلح تلقی کند دیگر وکالت نیت که باطل شده باشد ولی شما میتوانید به رای صادره اعتراض نمایید

از سند وکالتنامه تفسیر صلحنامه نمیتوان نمود و اگر قاضی چنین رایی صادر کرده باشد میتوان تخلف تلقی کرده و درخواست پیگیری نمود. برای اظهارنظر دقیق تر باید مدارک و رای صادره بررسی شود تا امکان راهنمایی وجود داشته باشد .