میتوانند مابه التفاوت را تقاضا کنند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۴۲ #38839108

با سلام در خصوص دریافت دیه اینجانب از بیمه --------حدود یکسال بدلیل بالا بودن مبلغ پرداخت نمیکردن در نهایت توافقی صورت پذیرفت به مبلغ ۲۷۹ میلیون و در هنگام صدور حواله به مبلغ ۲۹۷ میلیون صادر گردید و مبلغ ۲۹۷ دریافت نمودم حال بیمه تماس گرفته اشتباه شده در مبلغ و می بایست مبلغ ۲۷۹ دریافت میکردید و‌مبلغ ۱۸میلون باید مستردد کنید حال اینکه مبلغ توافق ما ۲۷۹ میلیون کمتر از میلغ میشد که اگر دادگاه تعیین میگرد ۱۲۲ درصد دیه کامل گرفتن و با دیه امسال محاسبه نکردن حال میگویند در صورت عدم استرداد اقدام قانونی میکنن می خواستم مبلغ تفاوت میتوانن پس بگیرند بعد در صورت اقدام قضایی متاقبلا منم میتوانم شکایت کنم مبلغ دیه خیلی کمتر به من پرداخت کرده اند و شکایت کنم

مشاوره حقوقی بیمه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مبالغ اضافی می‌بایست مسترد گردد

با سلام
مبلغ اضافی باید مسترد گردد

مبلغ اضافی را باید مسترد نمایید.

در صورت توافق دیگر نمی توانید به موارد مذکور اشاره نمایید

مبلغ اضافی را باید مسترد کنید .

در صورت اشتباه شرکت بیمه شما باید مبلغ اضافی را مسترد کنید اما برابر ماده ۱۱ قانون بیمه اجباری مصوب ۹۵ رضایتی که شما به بیمه داده اید بلااثر بوده و میتوانید برای الباقی مبلغ دیه خود طرح دعوی نمایید.

ملاک نرخ دیه خواهد بود که در صورت پرداخت مازاد و یا کسری حسب مورد اقدام خواهد شد