دادگاه شهر محل سکونت خوانده رسیدگی می کند یا شهر محل سکونت خواهان؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۰۴ #38822878

با سلام
اگر شهر محل سکونت خواهان و خوانده متفاوت باشد در دعاوی تامین خواسته و مطالبه وجه چک

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
برای دعاوی مربوط به چک میتوان هم در محل برگشت چک اقدام کرد و هم محل اقامت خوانده.

با سلام
در دعاوی چک ، صرفا در سه محل میتوان اقامه دعوی نمود
۱- محل اقامت صادر کننده چک
۲-محل برگشت زدن چک
۳-محل تنظیم قرارداد ( در صورت داشتن قرارداد )

باسلام محل رسیدگی شهرصدورگواهی عدم پرداخت است

با سلام و احترام

در خصوص چک دادگاه محل صدور گواهی عدم پرداخت و در خصوص مطالبه وجه دادگاه محل خوانده

دادگاه محل صدور گواهی عدم پرداخت و یا دادگاه محل اقامت خوانده

با احترام هریک از دادگاه های محل صدور گواهی عدم پرداخت یا محل اقامت خوانده صالح به رسیدگی است

سلام
۱- دادگاه خوانده
۲-دادگاه محل وقوع گواهی نامه بانک