با ندادن حقوق کارگر چه طور پیگیری نماییم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۵۶ #38813510

سلام ، من یه جا کار میکردم و قرار بر این شد ماهانه ۹۰۰ تومن بهم بده و روز اول گفت جمعه نیازی نیست بیای
از قرار ۹۰۰ تومن برای ۳۰ روز یعنی روزی ۳۰ تومن
منم دوهفته کار کردم بنا ب دلایلی اخراجم کرد و الان دوهفته ای هست ک پول اون ۱۵ روزو نمیده
بهشم زنگ میزنم میگه تو ۲تا از جمعه ها رو نیومدی ، یک روز هم فروشمون کم بوده و یک روز هم عاشورا بوده و صبحش تعطیل بود مغازه و بخاطر همین پول ۴ روزو از این دوهفته باید کم کنم ، البته حتی همینم نداده بهم ، باید چکار کنم؟ برم صنف مخصوص یا برم سازمان کار؟ البته قراردادی بسته نشد و فقط کلامی بود ، اما دوربین مداربسته هستش ک دوهفته کار کردمه اونجا!

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق اداره کار پیگیری بفرمایید

با سلام از طریق اداره کار اقدام کنید و به استناد فیشهای واریزی قبلی روابط کارگری و کارفرمایی را اثبات کنید

بادرودوسلام به اداره کار مراجعه و اقدام نمایید.

با سلام
از طریق اداره کار پیگیری کنید .

با درود..
در اینخصوص از طریق اداره کار اقـدام و پیگیـری بفرمایید..

سلام به اداره کار مراجعه کنید

باسلام به اداره کار مراجعه کنید