اثبات دریافت نزول چگونه است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۱۵ #38756750

با سلام
بنده امسال ۳۰۰ میلیون نزول گرفتم و بابت ضمانت ملک خودمو که قیمتش حدود یک و نیم میلیارد تومان هست رو به نزول گیرنده قولنامه کردم
و یک برگه از من گرفت که حق هیچگونه شکایت کیفری و حقوقی ندارم و این شکایت رو از خودم سلب کردم
حالا تا الان ماهی ۳۰ میلیون بهش پرداخت کردم یعنی ۴ ماه مبلغ ۱۲۰میلیون ، حالا می‌خوام توصیه حساب کنم و سیصد تومنو بهش دادم حاضر به ابطال وکالت بلاعزل و مبایعه نامه نیست و میخواد ملکم رو ببره
سوال این جاست با وجود اینکه بنده حق شکایت را از خودم سلب کردم و برای ایشان امضا کردم که حق هیچگونه شکایت از ایشان ندارم میتوانم به عنوان ربا خواری و ابطال معامله ربوی شکایت کنم یا نه ؟
بنظرتون چیکار کنم هم پولمو برده با سود و هم ملکم داره می‌بره ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.بله امکان شکایت وجود دارد...

می توانید در این خصوص اقدام نمایید.

امکان شکایت میسر است

سلام وقت بخیر
مکیتوان اقدام به طرح دعوا نمود..

با سلام
بله امکان شکایت وجود دارد

در صورت اثبات، هم ربا گیرنده و هم ربا دهنده مجرم خواهند بود

باسلام و احترام
بله میتوانید شاکی شوید ولی هم ربا دهنده و هم ربا گیرنده طبق قانون مجرم هستند و مجازات میشوند
موفق باشید