چگونه در دادگاه انقلاب ثابت کنم که ایشان حمل مواد مخدر نموده و بنده اطلاعی نداشته و بی گناهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۵ #38756254

با سلام و احترام " دو سال پیش خودرو خودم را بصورت امانت به دوستم دادم و ایشان با سوء استفاده از اعتماد اینجانب، با خودرو ی بنده،مواد مخدر حمل کرده و موجب توقیف خودرو توسط گشت انتظامی میشود- با شکایت علیه ایشان مبنی بر خیانت در امانت،النهایه حکم قطعی محکومیت علیه ایشان صادر شد..از طرفی دادگاه انقلاب اسلامی،بنده را بعنوان تنها سر نخ و صاحب خودرو ،بخاطر کشف مواد مخدر ، محکوم کرده و حکم در مرحله اجرا میباشد-از شما عزیزان استدعا دارم راهنمائی بفرمائید با داشتن حکم قطعی خیانت در امانت علیه دوستم چگونه در دادگاه انقلاب ثابت کنم که ایشان حمل مواد مخدر نموده و بنده اطلاعی نداشته و بی گناهم...تشکر

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه دلایلی دارید ارائه نمایید

دلایل و مستندات خود را ارائه کنید.

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات خودرا تقدیم نمایید.

باسلام
به استناد حکم صادره و دلایل و مدارک خود ایشان را به عنوان حامل موادمخدر اعلام نمایید