با فوت والدین دختر مطلقه می تواند حقوق مستمری که مربوط به بنیاد شهید می باشد دریافت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۱۸ #38734254

پدر ومادر شهیدی مستمری دریافت میکردند ویکی از دختران مطلقه شان با انها زندگی میکرده اند . بعد از فوت پدر مادر مستمری قطع شد آیا به استناد بند ۳ قانون تحکیم خانواده و قانون خدمات کشوری ماده ۱۱۱ این دختر مطلقه میتواند درخواست مستمری والدین را کند ؟ وایا بنیاد شهید قانون خاصی برای این نمونه مستمری ها دارد؟ ایا شکایت از بنیاد شهید در دیوان عدالت اداری جوابگو میباشد ؟لطفا کامل توضیح دهید راه های قانونی دریافت این مستمری با ذکر دلیل!
ایا وکالت این پرونده را میتوانید قبول کنید با توجه سکونت خانواده در یک شهرستان دور.

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که شما هیچ منبع درامد نداشته باشید میتوانید اقدام به دریافت حقوق نمایید

برابر قوانین عمومی والدینی که فرزندان مونث شان به دلیل طلاق یا فوت همسرشان فاقد درآمد و شغل باشند, می توانند به عنوان تحت کفالت بودن از حقوق والدین برخوردار شوند. لذا منع قانونی وجود ندارد.

حقوق مستمری پدر ومادر شهید که دختر مطلقه در زمان حیات آنها باهم زندگی کرده اند واکنون والدین اش فوت شده اند در صورتی که طلاق از نوع مبارات وخلع نباشد تعلق می گیرد...