چرا همسرم اصرار دارد تا منزل را بفروشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۳ #38732864

با سلام
بنده و شوهرم درگیر دعوا هستیم، ایشون گفتن طلاق ولی من نمیخوام طلاق بگیرم، ۳ دنگه خونه به نامم هستش و ۱۱۰ تا سکه مهریه ام، همسرم گفته که یکی ازش ببخش و جدا شو، منم به هیچ عنوان نمیبخشم ولی مهریه ام هم اجرا نزاشتم، ایشون از ترسش رفته ۳ دنگه خونه که به نامش بوده رو از ترس به نامه پدرش زده، حالا الان میگه اگه نمیخوای جدا بشی باید خونه رو بفروشیم، بابام سهمشو میخواد ما هم میریم یه جا خونه میگیریم اجاره، منم گفتم نمیام تا فروش نره خونه.
سوالم اینه که اگه اون مسکن بگیره من میتونم نرم؟
دلیلش چیه که گیر داده به فروشه خونه؟
بعدم اومده میگه میخوام لوسترارو باز کنم ببیرم خونه گرفتم؟
دلیلش چیه برای این کارها؟
من اگه خونه رو خالی کنم باهاش برم مشکلی نیست؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منزل را نفروید و اگر ایشان منزلی گرفته است شما میتوانید با ایشان بروید مشکلی ندارد و هیچکس هم نمیتواند دیگر از منزلتان استفاده نماید .

سلام شما می توانید با پرداخت میلغی که در معامله قید شده به خریدار ، مالک سه دانگ متعلق به شوهرتان شوید . ضمن این که می توانید از شوهرتان مطالبه نفقه نمایید نسبت به فروش منزل هم شما همکاری نکنید چون اقدام قانونی نسبت به ان لااقل یکسال زمان میبرد

با سلام ترس ایشان صرفا نسبت به شکایت شما علیه پدر ایشان مبنی بر معامله صوری می باشد و لذا قصد دارند زودتر ملک را فروخته تا از این قضیه برائت حاصل گردد ضمنا با رفتن شما از آن ملک هیچ مشکلی برای شما به وجود نمی آید و چنانچه در منزل اخذ شده نروید و به عبارتی تمکین ننمایید صرفا نفقه به شما تعلق نمی گیرد

خونه رانفروشید واگرهم خونه راخالی کنید برید مستاجری مشکلی درمالکیت شما وجودندارد