آیا اجرت المثل این یک سال معطلی رو هم باید پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۵ #38706717

با سلام وکلای گرامی

دادخواست طلاق داده ام (زوج) و ظاهرا یک سال معطلی داره تا حکم طلاق صادر بشه؟

آیا اجرت المثل این یک سال رو هم باید پرداخت کنم؟

یا تا تاریخ دادخواست محاسبه خواهد شد.

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به نظر قاضی دارد ممکن است تا زمان تقدیم دادخواست یا نظریه کارشناسی یا صدور حکم تعیین نمایند .

محاسبه اجرت المثل تازمانی است که زوجه درمنزل مشترک خانه داری می کند . وتعین مبلغ آن باکارشناس رسمی دادگستری است

سلام اگر زوجه در خانه شماست یا این که فرزندا شما را نگهداری می کند ، اجرت المثل هم محاسبه می شود و قبل از صدور حکم طلاق بر اساس نظر کارشناس میزان آن تعیین می گردد .

از تاریخ عقد تا زمان صدور حکم طلاق مبنای زمانی محاسبه اجرت المثل قرار میکیرد

زمان صدور حکم بدوی طلاق بر مبنای زمان اعلام نظر کارشناس اجرت المثل این موضوع محاسبه میگردد.

بسمه تعالی : اصول و قاعده اجرت المثل
پرداخت اجرت کار خارج از امورات زناشویی و زندگیست . و زمانی به زوجه تعلق میگیرد که به دستور زوج اموراتی غیر ازموارد فوق الذکر انجام دهد . بنابرین فرض سوال شما جواب بنده منفی است و اجرت المثل در این باب معنی نداره و زوجه مستحق اجرت المثل نیست اما اگر ناشزه نباشد مشمول انفاق میباشد و میتواند نفقه رو مطالبه کند .