چه طور می توان پارکینگ و انباری واحد در آپارتمان را مشخص نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۰۰ #38697077

باسلام خدمت اساتید محترم
من در مجتمع ۵واحدی ساکن هستم شماره گذاری پارکینگ ها و انباریها طبق کروکی مشخص شده است و در سند قید گردیده است ولی یکی از همسایگان می گوید شماره گذاریها اشتباه است به عنوان مثال من در واحد آخر ۵ می باشم و در کروکی و سند آمده است که انباری این واحد به اسم قطعه ۲ و پارکینگ به اسم قطعه ۱ در سند قیدشده است ولی یکی از هم واحدها می گوید پارکینگ شما به اسم قطعه ۱مربوط به واحد ۱ است و انباری به اسم قطعه ۲مربوط به واحد ۲ می باشد درضمن موقع خرید مالک ساختمان طبق کروکی پارکینگ و انباری را به ما نشان داده بود .
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مراجعه به صورت مجلس تفکیکی

با سلام صورتمجلس تفکیکی را بررسی کنید