آیا صادرکننده چک میتواند با شکایت از دارنده چک، جلوی مطالبه مبلغ چک از طرف شخص ثالث را بگیرد و پرونده وارد یک روند رسیدگی قضایی کلی شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۳۰ #38692703

اگر دارنده چک با علم به اینکه معامله ربوی بوده ، چک را به شخص ثالثی فروخته باشد

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا چک باید وصول شود و بعد شما برعلیه ایشان اقدام کنید

ابتدائا چک می بایست کارسازی گردد.

بادرودوسلام بدوا چک باید کارسازی شود.

سلام و ارادت
خیر چون دارنده چک دارنده با حسن نیت است و چک وصف تجریدی دارد نتیجتا صادر کننده فقط در صورت اثبات ادعا میتواند چنین کاری انجام دهد .

با احترام می توانند ولی ولی دارای شرایطی می باشد

اگر بتوانید اثبات کنید که دارند فعلی چک دارای حسن نیت نیست میتوانید مانع شوید و گرنه با توجه به وصف تجریدی چک آن را باید کارسازی کنید

اولا چک باید کارسازی شود ثانیا اقدام صادر کننده چک موجب اطاله دادرسی خواهد بود