اگر خود من که صاحب چک هستم هم باشم باز حکم جلب این شخص ضامن اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۰۱ #38651337

سلام خسته نباشید،، بنده چکی به مبلغ ۳۵ میلیون به نفری دادم،، .و شخصی پشت چک بنده را به عنوان ضامن امضا کردن،، حال نه من به بنده توان پرداخت نداریم به علتی،، و شخص حکم جلب هر دو ما رو گرفتن، ایا اگر خود من که صاحب چک هستم هم باشم باز حکم جلب این شخص ضامن اعتبار دارد؟؟ هر دوی ما جلب میشویم؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. در خصوص چک هر دو مسئول پرداخت هستید لذا تا زمان پرداخت وجه چک هر دو جلب خواهید شد.

سلام. حکم جلب نسبت به هردوی شماست و تازمانیکه وجه چک پرداخت نگردد رفع مسعولیت نمیشود . و اگر شما به هر دلیل رفع جلب ازشما شود ضامن همچنان تا پرداختن وجه حکم جلب برای او موثراست

با سلام
هر دو نسبت به پرداخت چک مسئولیت تضامنی دارید

با سلام. بله. هر دو مسوولیت تضامنی نسبت به کل چک دارید و حتی به هر علتی از جمله اعسار، از شما رفع جلب شود هیچ ارتباطی به ضامن ندارد.

مهم پرداخت وجه چک است و تا زمانیکه وجه چک پرداخت نشود حکم جلب ضامن مرتفع نمیشود