آیا در حال حاضر با پنهان کاری ایشان مهریه و نفقه به ایشان تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۲ #38650572

همسر بنده قبل از عقد دچار بیماری ام اس بوده و به هنگام عقد و حتی تا یکسال بعد این موضوع را از من پنهان کرده و بنده خود بصورت اتفاقی این موضوع را متوجه شده ام. برای فسخ نکاح از فوریت اقدام آن اطلاع نداشته ام و نمیدانستم چه مدت زمان فرصت دارم و هنوز در دوران عقد هستیم و دخول صورت نگرفته است آیا در حال حاضر با پنهان کاری ایشان مهریه و نفقه به ایشان تعلق میگیرد؟ زمان فوریت با چه معیاری مشخص میشود؟ آیا بنده میتوانم شکایت کنم و ادعای خسارت کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
می توانید تحت عنوان تدلیس در نکاح طرح دعوی نمایید در صورت یکه تدلیس پذیرفته شود مهریه به ایشان تعلق نمی گیرد لذا در صورت عدم پذیرش با توجه به اینکه دوشیزه هستند مستحق دریافت نصف مهریه می باشند و با توجه به اینکه در زوجیت شما هستند می توانند نفقه دریافت کنند.