حداقل زمان لازم برای گرفتن حکم جلب پس از گرفتن توقیف اموال و صورت جلسه کلانتری، چه میزان است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۱۶۹ #38632647

با سلام
یک سفته داشتم که با واخواهی و مطالبه و طی مراحل قانونی، قطعی شد و درخواست اجرا دادم، توقیف اموال صادر شد و در همان روز صدور توقیف اموال با مراجعه به کلانتری و تماس با بدهکار از طرف کلانتری، بدهکار در کلانتری حضور یافت و درخواست ۲ ماه مهلت داشت برای پرداخت که من موافقت نکردم و این موارد صورتجلسه شد، مامور کلانتری گفتند که یک روز دیگر صورت جلسه را به واحد اجرای شورای حل اختلاف تحویل می دهند.
برای گرفتن جلب باید تا ۱۰ روز پس از صدور توقیف اموال صبر کنم یا همین که صورتجلسه به واحد اجرا تحویل داده شد می توانم به واحد اجرا مراجعه و درخواست جلب بدهم؟
با توجه به موارد ذکر شده(مهلت خواسته و نداده ام) صورتجلسه به ضرر من تمام نمی شود؟

مشاوره حقوقی سفته
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با واصل شدن گزارش کلانتری به اجرای احکام و به درخواست شما حکم جلب صادر میشود .

اگر بعد از استعلام های مربوطه مالی از ایشان شناسایی نشده با همین صورتجلسه می توان درخواست جلب نمود

باسلام
اگر اجراییه صادر و به وی ابلاغ شده است وی تا یکماه از تاریخ ابلاغ فرصت دارد دادخواست اعسار بدهد اگر درفرجه یکماهه دادخواست اعسارش ثبت نشد میتوانید وی را جلب نمایید

بعدازگزارش کلانتری مبنی برعدم اموال قابل توقیف ، برگ جلب را تقاضاکنید

سلام .بعد از ارائه گزارش کلانتری ، در خصوص اموال بدهکار استعلام سه گانه از ثبت اسناد و راهور و بانک ها می شود اگر اموالی نداشته باشد حکم جلب صادر می شود .