الزتم به تحویل اپارتمان چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۱ #38592308

با سلام من اپارتمان پیش فروش خریده بودم سازندگان پول تورم میخاستن من ندادم حکم قطعی گرفتم برای تحویل ولی پارکینگ ناقصه قصدم ندارن تکمیل کنند میخاستم بدونم میتونم با حکم در اپارتمان ساکن بشم و برای کارای باقی مونده ادعای خسارت کنم یا دادگاه الزام به تکمیل میکند سازندگان را اگر الزام به تکمیل کرد بازم کار نکردن میشه حکم جلبشونو گرفت

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در محکومیت به الزام انجام تعهد و تکمیل آپارتمان حکم جلب صادر نمی گردد می توانید پس از تعیین تکلیف در این خصوص به حکم دادگاه با هزینه شخصی تکمیل نموده و سپس هزینه های انجام شده را مطالبه و حکم جلب بگیرید

سلام دوست گرامی باید قرارداد شما بررسی شود ....

سلام ابتدا نسبت به حکمی که دریافت نموده اید درخواست صدور اجراییه نمایید . نسبت به پارکینگ نیز دادخواست الزام به ایفای تعهد تنظیم نموده و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید و بعد از دریافت حکم دادگاه چنانچه ایشان به تعهد خود عمل ننمود شما نیز می توانید با اجازه دادگاه تعهد مورد نظر را انجام داده و هزینه های آن را از طرف مقابل مطالبه نمایید

با سلام ،بله شما می توانید با این حکم با هماهنگی دادگاه در خانه مستقر شوید و نسبت به پارکینگ‌ ناقص با تامین دلیل دادخواست الزام به انجام تعهد تکمیل پارکینگ و در صورت‌ امتناع مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس نمایید.

سلام طبق حکم دادگاه بله در واحد میتوانید مستقر و طبق مندرجات قرارداد فی مابین میتوانید مطالبه خسارت با تکمیل واحد مربوطه را خواستار شوید

سلام و عرض ادب. شما اول از طریق اظهارنامه اقدام بفرمایید و به ایشان ابلاغ کنید. و بعد از طریق دادخواست الزام به پرداخت هزینه کنید. و این راه هم وجود دارد که شما هزینه را بدهید تا تکمیل کنید و بعداز آن از ایشان هزینه را مطالبه کنید.

باسلام. ابتدا اظهارنامه ای دال بر تکمیل نواقص ارسال کنید در صورت عدم توجه الزام به ایفای تعهدات را خواستار شوید درصورت عدم انجام تعهدات با اذن دادگاه خودتان تکمیل کنید و هزینه هارا مطالبه کنید.