آیا صرفا به استناد گواهی پزشک قانونی می توانند جرمی به من نسبت دهند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۶ #38580725

همسر من درخواست مهریه نموده، و دنبال پرونده کیفری هست در منزل حین حرف زدن چون اصلا بمن توجه نمیکرد و گوشی دستش بود خواستم بگیرم که گوشی رو عمدی زد صورتش و زنگ زد ۱۱۰ گفت مورد ضرب و جرح و تهدید قرار گرفته، ۱۱۰ هم گفت شکایت داری برو پزشک قانونی و یه نامه داد که ایشون ادعای ضرب و جرح داره بره پزشک قانونی. پزشک قانونی هم گفته گوشه لب از داخل یه مقدار کبود شده بعد از مراجعه به دادیار و مواجهه حضوری ایشون به دروغ گفتن عمدی بوده و گوشی رو با ضرب زدن در حالی که من گوشی رو خواستم ازشون بگیرم دادیار بعد از ثبت اظهارات طرفین گفتن برید حکم بعدآ از طریق سامانه ثنا بهتون اطلاع داده میشه و وثیقه هم از من نخواستن الان آیا صرفا به استناد گواهی پزشک قانونی می تونن جرمی به من استناد کنن؟
و اینکه دادگاه مگه بدون احضار حکم صادر می کنه؟
که دادیار گفته حکم بعدا تو سامانه بهتون اطلاع داده میشه.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون دادسرا شما رو برای مواجهه حضوری احضار کرده پس از تکمیل تحقیقات و بررسی اظهارات هر دو طرف قرار صادر میکند.

سلام
گزارش پزشکی قانونی در کنار دلایل دیگر قرار می گیرد و به تنهایی جرم را ثابت نمی کند.

با سلام صرف گواهی پزشکی قانونی جرم ثابت نمی شود این اظهاراتی که در حضور قاضی دادگاه ارائه نمودید به تشخیص ایشان هست که جرم انجام شده یانه عدله کافی بوده یا نه