اثبات مالکیت و خلع ید را میتوان طی دادخواست واحد به دادگاه ارائه داد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۹ #38575980

ملکی فاقد سند رسمی بوده و با مبایعه نامه عادی معامله شده و شخص دیگری در ان تصرف غاصبانه کرده است. خلع ید از وی مستلزم بدوا مستلزم اثبات مالکیت به طرفیت فروشنده و متصرف و سپس درخواست خلع ید از متصرف است.
یا این که این دو با هم تفاوت داشته و مستلزم دو دادخواست جدا از هم میباشند به این نحو که نخست باید دادخواست اثبات مالکیت داده شود و پس از رای دادگاه، متعاقبا دادخواست خلع ید ارائه گردد؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ابتدا دادخواست اثبات مالکیت و الزام به انتقال سند رسمی طرح کنید و سپس دادخواست خلع ید
دعوای تصرف عدوانی زمانی طرح میشود که شما قبل از شخص غاصب، سابقه تصرف داشته باشید و بعدا شخصی بدون رضایت شما ملک را غصب کرده و آن را به تصرف خود درآورده است
بنابراین باید ابتدا به وسیله‌ی دلایلی همچون اشتشهادنامه، سابقه و قدمت تصرف خود، جدید بودن تصرف غاصب و عدم رضایت خود را اثبات کنید
موفق باشید

در این خصوص ابتدائا باید دادخواست اثبات مالکیت داده با مدارک و مستندات و شواهد مالکیت اثبات شود سپس سند ب نام مالک منتقل شده و پس از مالکیت رسمی میتوان دادخواست خلع ید متصرف رو از ملک مذکور ارائه داد

باسلام طبق سوال شما اولا بایستی اثبات مالکیت نمایید و سند را به نام انتقال دهید سپس دادخواست خلع ید به دادگاه ارایه نمایید.

درود بر شما، برای خلع ید حتما بایستی سند رسمی به نام مالک باشد، تا ایشان بتواند در این خصوص اقدام نماید.

بله باصدور حکم با اثبات مالکیت می توانید دادخواست رفع تصرف بدهید

با سلام دادخواست تصرف عدوانی علیه وی ثبت کنید که مستلزم سبق تصرفات شما و لحوق تصرفات خوانده و عدوانی بودن تصرفات وی می باشد. خلع ید نیاز به سند رسمی دارد ولی تصرف عدوانی نیازی به ارائه سند رسمی ندارد.

البته در فرض سوالتان میتوانید رفع تصرف را بخواهید و نیاز به اثبات مالکیت ندارید .