ایا کاری می تونم بکنم که مقاله م را به یکی دیگه نفروشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۹ #38573011

سلام وقت بخیر . من دانشجوی ترم اخر دکتری دانشگاه ازاد هستم بیشتر از ۲ سال بود که مقاله ام رو هر مجله ای می فرستادم در مرحله "تحت داوری است" باقی میماند. تا اینکه از طریق دوستم با یک اقایی اشنا شدم ( نحوه اشنایی دوستم با این اقا از طریق مشاور موسسه ماهان بود . یعنی مشاور موسسه ماهان این اقا را برای دوستم معرفی کرده بود. در واقع این اقا برای مشاور ماهان هم قرار بود پایان نامه بنویسه که برای ایشان هم ننوشته ) .
من word فارسی و انگلیسی مقاله ام رو به همراه ۱۰ میلیون پول به این اقا دادم که پذیرش رو از یک مجله خارجی بگیره. اما الان دو ماه هست که الکی امروز فردا میکنه حتی بهش گفتم از پنل مجله عکس بگیر که ببینم اصلا برا مجله فرستادی یا نه. که قبول نمیکنه.
( بعد از پرس جو و اشنا پیدا کردن در یک دادگاه فهمیدیم که ایشون ۱۰ پرونده کلاهبرداری داره که همه مختومه شده البته هیچ کس چون هیچ ادرسی نداشتن و شکایت غیابی بود به حقشون نرسیدن)
من ساکن ارومیه و ایشون ساکن یکی از شهرهای کرمان هست . که یک ادرس به من داده اند که نمی دونم درسته یا نه. من این اقا رو ندیدم و فقط ارتباط ما تلفنی و از طریق تلگرام بوده( البته کدملی خودش رو داده بود از این طریق متوجه پرونده کلاهبرداری شدم)

چند سوال دارم:

۱) ایا کاری می تونم بکنم که مقاله م را به یکی دیگه نفروشه ؟ راه قانونی وجود داره که جلوی چاپ مقاله در داخل و خارج رو بگیرم؟ منظورم اینه اگر من مقاله را برای مجله ای فرستادم، نگن این مقاله قبلا چاپ شده و اسمم به عنوان سارق ادبی توی لیست سیاه نره .

۲)من مقاله ام رو خودم نوشته و ترجمه کردم و فقط ایشون قرار بود با دریافت ۲۰ میلیون تومن برای من پذیرش بگیرن ایا این کار غیرقانونی هست و من نمی تونم اصلا شکایت کنم؟

۳) من می تونم بعد از شکایت مقاله رو به مجله ها بفرستم؟ یا باید منتظر حکم دادگاه باشم؟

۴) در فارکس کار می کنه آیا میشه از این طریق اقدام کرد؟

۵) ایا با شکایت از موسسه ماهان می تونم کاری بکنم؟ چون مشاور ماهان این کلاهبردار را معرفی کرده.

۶)اینم بگم که ما تقریبا ۱۵ نفر میشم و مبلغی بیش از ۶۰ میلیون پرداخت کردیم. ایا با این مبلغ میشه توقیف اموال کرد؟ چون حسابش خالی هست.
( البته افراد دیگه به غیر من سفارش نوشتن مقاله رو داشتن که فکر کنم کارشون غیر قانونی هست. و نمی تونن اصلا شکایت کنن؟)

ممنون از راهنمایی شما.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه دهید در ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید

در خصوص ارسال اظهارنامه ای برای ایشان اقدام نمایید و در صورتی که کفایت نکرد دادخواست مطالبه وجه طرح کنید

اقدام به ارسال اظهارنامه نموده و سپس دادخواست مطالبه وجه و استرداد مقاله را بدهید.

طی اظهارنامه دادخواست استرداد وجه و عودت مقاله را برای ایشان و همچنیم عدم سوء استفاده از مقاله ارسالی و تذکر عواقب قانونی آن اعلام و ارسال کنید. سپس دادخواست مطالبه وجه و مقاله و همچنین الزام به پاک کردن اطلاعات مقاله را به بدهید.

با سلام
با ارسال اظهارنامه ای بصورت رسمی ، مطالبه وجه پرداختی را تقاضا نموده و همچنین در متن اظهارنامه به عواقب فروش یا در اختیار گذاشتن مقاله تان را توسط این فرد یادآوری کنید که در صورت چنین کاری ، میتوانید بطرفیت وی اقامه دعوی نمایید

جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به شکل کوتاه وجود ندارد.
اما در یک دیدگاه کلی هنگامی به عنوان پدید آورنده تحت حمایت قانون حمایت از حقوق مؤلفین و مصنفین قرار میگیرید که قبل از شخص مذکور به شکلی اثر خود را منتشر کرده باشید.

باسلام
هیچ راهی ندارین فقط میتوانید دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید