ایا امکان دادن دادخواست علیه ایشون هست یا خیر؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۳۴ #38552460

سلام ودرود ببخشید من سئوالی درباره نحوه دادخواست دادن علیه برادرم داشتن ایشون مشکل دارن و وقتی عصبی میشن هم صداشون رو میبرن و هم ابروریزی میکنن و این حالت به چندین سال طول انجامیده و علی رغم تذکر ها و وساطت های والده ولی تاکنون این مشل حل نشده است. ایشان درباب هر مشکل و بحثی اول داد و بیداد میکنند و ابروی مارو در مجمتع مسکونی میبرن و گاهی شده چند بار تهدید و ارعاب میکنند بنده و والده هم کلافه هستن از ایشون خاستم بدونم ایا امکان دادن دادخواست علیه ایشون هست یا خیر؟ و اگر هست کدوم دادگاه میتوان دادخواست داد لازم به ذکر هست که ایشون طلبه هستن؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام در دادسرای روحانیت طرح نمایید

ابتداازطریق کسی که برروی اونفوذدارددرخواست صلح وسازش کنیددعواخانوادگی هست بهتراست باحرف درست شودخصوصادرموررایشان که طلبه هستند

درود- میتوانید شکایت مبنی بر تهدید و افترا و مزاحمت اقدا نمایید. پیشنهاد میکنم بنا به خانوادگی بودن مساله، ابتدا از طریق واسطه و میانجیگری ریش سفیدان، فامیل و آشنایان حل و فص نمایید.

سلام، برای این مشکل نمیشه دادخواست داد لذا شمایامادرتان میتوانیدشکایت کیفری هتک حرمت وآزارواذیت تعمدی در دادسرای ویژه روحانیت مطرح نمایید

در مشکلات خانوادگی بهتر است ابتدا برای حل آن با پلیس اجتماعی تماس بگیرید و اگر موثر واقع نشد تحت عنوان توهین و فحاشی طرح شکایت کنید.

امکان شکایت تحت عنوان مزاحمت و توهین برای شما در صورت داشتن دلایل و مدارک کافی من جمله شهادت شهود و صورتجلسه کلانتری و..‌ممکن است

با سلام
ابتدا زمانی که برای شما مزاحمت ایحاد می کند با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید و صورتجلسه کند و سپس بر اساس این گزارش و سایر موارد اقدام به شکایت در دادگاه ویژه روحانیت نمایید