آیا من میتونم پول را برگردانم و از ایشون نوشته بگیرم که حق شکایت از من را ندارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۴ #38542643

من به عنوان برنامه نویس وب سایت در شرکتی در کادر دیجیتال مارکتینگ شان مشغول به کار شدم.تا اخر اسفند امسال قرار داد دارم.نسخه ای از قرار دادم ندارم.(اخر بهمن اخراج شدم....)
تا یک ماه و نیم بر روی وب سایت آن ها که توسط شخص دیگری نوشته شد کار میکردم و باگ ها و ایرادات را برطرف میکردم و روی سئو وب سایت و سرعت ان کار میکردم.بعد از آن قرار شد برای اولین بار برای آن ها وب سایتی جدید با ایده ای جدید ایجاد کنم.۴ ماه روی آن وب سایت جدید کار کردم،ولی وب سایت در تاریخی که کارفرما مشخص کرده بود تمام نشد.همکاری جدید با عنوان شغلی خودم به تیم مان اضافه شد.قرار شد تیمی کار را ادامه بدهیم تا زودتر وب سایت تمام شود.ولی همکار جدید بعد از مشاهده کدها و دیتابیس من به کارفرما گفت من نمیتوانم باد کدهای ایشون کار کنم و به دلیل غیر استاندارد کار کردن هیچ شخص دیگه ای نمی تواند این پروژه رو ادامه و توسعه دهد و احتمال شکست پروژه حتمی است.در جلسه ای کارفرما حسابی من را توبیخ کرد در میان صحبت هایش به من گفت که ازت خسارت میگیرم.و من گفتم نمی توانی از من خسارت بگیری. واین باعث شد که ایشان با من خصومت شدیدتری پیدا کنند....
قرار شد پروژه رو استاندارد کنم و تحویل ایشون بدم.ولی ایشون من رو پیش وکیل خود فرستاد.وکیل ایشون گفتن کارفرمات میخواد ازت شکایت کنه چون کارت رو در تاریخ مشخص شده تحویل ندادی به ایشون خسارت مالی و زمانی زدی و کدهات استاندارد نیست.چند متخصص هم آن را تایید کردن.ولی من سعی میکنم بین شما سازش ایجاد کنم.ایشون به یک شرط از شما شکایت نمیکنن که، وقتی حقوق بهمن ماه تون رو واریز کردن، به همراه حق بیمه کافرما آن را به صورت دستی به ما پس دهید..و به قرارداد شما هم خاتمه داده میشود.من به ایشون گفتم اگه قرار هست اینکار رو کنید تا اول اسفند اینکار را انجام دهید و من کدها را دو روز دیگر به صورت استاندارد به ایشون تحویل میدهم.کارفرما بلافاصه پول را به حسابم واریز کرد و بلافاصله تمام یوز نیم و پسوردهایی که من در اختیار داشتم را عوض کردن و چون فهمیدن امکان اصلاح کد ها وجود دارد اجازه تغییر آن را از من گرفتم ولی من پول را پس ندادم.....ایشون کدهای من رو به چند نفر دیگه نشان دادن، ولی وقتی متوجه شدن ممکن هست قابل اصلاح باشد مجدد به من گفتن حتی اگه قابل اصلاح باشد من میخوام از شما خسارت بگیرم....
خواستم درخواست تامین دلیل بدهم که ایا واقعا کدهای من ایرادی دارد...ولی درخواست تامین دلیل من در شورای حل اختلاف برگشت داده شد، (گفته شد از مصادیق تامین دلیل نمی باشد...)
من چگونه مشکل را بر طرف کنم.کارفرما به من گفته من حتما خسارت را از شما میگرم....و مساله و جدال ما بر سر غرور و خرده حساب شخصی است و اینکه ایشان میخواد به من ثابت کند میتواند از من خسارت بگیرد
(من تا اخر اسفند هنوز قرارداد دارم ، دو ماه نیم اول برام بیمه رد نشده، نسخه ای از قرار داد ندارم...به خاطر همین کارفرما با احتیاط رفتار میکند...میترسم اسفند تمام شود و ایشون اقدامی علیه من انجام دهد

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق اداره کار تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.

درود
برای مطالبه خسارت ایشان باید ثابت کنند کدهای شما استنادارد نبوده است.

باسلام
بهتر است سازش شود
از طریق اداره کار جهت مطالبه حق و حقوق اعم از بیمه اقدام نمایید

از طریق اداره کار علیه کارفرما شکایت کنید .

می توانید از طریق اداره کار علیه کارفرما شکایت کنید

باسلام
میتوانیدازاداره کاربراحقوق خوداقدام نمایید(لطفادیدگاه خودراثبت نماییدباتشکر)