خسارت تاخیر تادیه بر چک تا چه زمانی محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۰ #38534798

باعرض سلام.
اگر دادگاه حقوقی خسارت تاخیر تادیه بر چک رو از تاریخ برگشت زدن به چکها در بانک تا زمان صدور رای دادگاه بدوی محاسبه کنه ایا میتوانم به رای دادگاه بدوی اعتراض کنم و در دادگاه تجدیدنظر از قاضی درخواست کنم که خسارت تاخیر تادیه بر چک رو تا زمان صدور رای دادگاه تجدیدنظر محاسبه شود؟

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارت تاخیر تادیه تا زمان اجرای حکم محاسبه می گردد .

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید از زمان سررسید لغایت تا اجرای حکم محاسبه می شود.

خسارت ازتاریخ تقدیم دادخواست تازمان اجرای حکم می باشد

سلام

خسارت تاخیر تادیه از زمان سررسید لغایت اجرای مفاد حکم محاسبه مینماید

سلام وقت بخیر

نمیتوانید چون از زمان برگشت چک تا زمان رای صادره امکان پذیر است

خیر باید در دادخواست اولیه موارد مذکور حواسته میشد