چک ضمانت را به شخص ثالث داده است و او نیز به اجرا گذاشته، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۳ #38528521

با عرض سلام
من حدود ۹ سال پیش چکی بابت چک دوستم ضمانت گذاشتم، دوستم تسویه کرد، اما اون طرف که چک بهش داده بودیم هر بار بهانه ای میاورد و تحویل نداد، حالا بعد از گذشت ۹ سال چک منو داده به شخص دیگری و دادن به اجرا. واقعا نگرانم چکار باید بکنم؟
مدرکی هم ندارم که اون زمان تسویه حساب شده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
اولا مدرک تسویه حساب دوستتون رو اماده کنید
دوما ارسال اظهارنامه به شخصی که چک ضمانت رو نه سال پیش دادینش و بیان این مطلب که باید چک رو بشما استرداد کنه
سوما شکایت خیانت در امانت علیه او
چهارما اخذ گواهی طرح دعوای کیفری از ان شعبه و تحویل به شعبه ای که از شما شکایت کرده اند

سلام اگر نتوانید ضمانتی بودن چک را به شهادت شهود ثابت کنید یا پرداخت بدهی را اثبات نمایید ، حکم محکومیت نسبت به چک صادر می شود .