آیا میتوان بعد از فوت پدر تمامی اموال رابه نام مادر کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۷ #38523368

با سلام
پدرم به تازگی فوت کرده و هنوز اقدام به انحصار وراثت نکرده ایم ایشان بازنسته تامین اجتماعی می باشند.
چگونه اقدام نماییم که همه چیز به نام مادرم شود که باعث اختلاف بین فرزندان در آینده در فروش اموال نشود. لازم به ذکر است اعضای خانواده ازدواج کرده و یک پسر ۳۰ ساله داشته که مجرد می باشد و مادربزرگ نیز در قید حیات می باشند.

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
ابتدا گواهی حصروراثت را شورای حل اختلاف آخرین اقامتگاه متوفی دریافت کنیدو بعدازآن برای تقسیم ارث اقدام کنید حال اگر همه وراث توافق براین دارند که کلیه اموال به نام مادرتون انتقال داده شود میتوانید انجام دهید درغیر اینصورت هریک ازوراث برای دریافت سهم الاارثش میتواند از مراجع قضایی اقدام کند .