در استرداد طلاجات، دفاعیم به چه صورت باشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۳ #38484380

با سلام و ‌خسته نباشید
ببخشید شوهرم بیماری اخلال شخصیتی تیپ بی و افسردگی داره حکم به نفع بنده صادر شده و رد دعوای الزام به تمکین صادر شده ولی شوهرم طلاق خواسته بعد از یکسال چون بیشتر جهازم را فروخته پولش را داد و تهدید کرد خالا ببین چی به سرت میارم رفت و شکایت استرداد طلاجات و کرد بخدا به جان دخترم هیچکدوم از فاکتورها طلای من نیست هرچی هم داشتیم فروخته فاکتور طلاها سال ۸۶ '۸۷ و ۸۸ هست ما هم سال ۸۶ عقد کردیم یه دختر ۱۲ ساله دارم ضمنا فاکتورها اسم شوهرم نیس فقط فامیلیش اونم پسوندش یعنی اقای صدر من یه چوب کبریت از خونه خارج نکردم بقیه جهازم و را با مامور از خونه برداشتم فقط جون خودمو و دخترم و برداشتم و اومدم بیرون خدا ر و شکر بیمار بودنشم ثابت شد الانم حل اختلاف خانواده رد استرداد طلاجات داده که به نفع بنده هست ولی شوهرم تجدیدنظر داده میخوام کمک کنید چطور از خودم دفاع کنم به خدا هیچ طلایی دست من نیست.
منم باید در تجدیدنظر دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اثبات با ایشان که ادعا دارند میباشد در صورتی که نتوانند ادعای خود را اثبات نماییند خواسته ایشان رد میشود

زوج باید اثبات کند که طلاها نزد شماست
و اگر ادله معتبری ارائه ندهند رای بدوی به نفع شما تایید خواهد شد

شما نگران نباشید ..ایشان باید ثابت کنند که ادعا دارند