آیا الان که چند ماهی از تاریخ ابلاغ رای میگذره میتونم پیگیریش کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۳ #38483748

سلام من یه شکایت کیفری کرده بودم که بخاطر عدم ادله کافی در دادسرا منع تعقیب خورد.. بخاطر اینکه شهرستان بودم نرسیدم اعتراص بزنم....

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، چنانچه ادله جدیدی ارایه نمایید و در صورت موافقت دادستان می توانید مجددا شکایت کنید در غیر این صورت بعلت قطعی شدن قرار امکان پیگیری وجود ندارد

سلام
پس از قطعی شدن قرار منع تعقیب به لحاظ عدم اعتراض شاکی یه قرار صادره در صورت کشف دلایل جدید تعقیب مجدد فقط برای یکبار و آن هم به درخواست دادستان و تجویز دادگاه امکانپذیر است

با سلام این رای قطعی است و امکان اعتراضی وجود ندارد