بیمه میتواند خسارت من را کامل پرداخت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۲ #38479726

یک پراید مدل پایین به خودرو زانتیا بی رنگ ‌من زده (درب عقب و گلگیر عقب را منهدم کرده میگوید بیمه ایران با تخفیف دارد ایا بیمه ی او میتواند خسارت من را کامل پرداخت کند پلیس کروکی کشده و قرار گذاشتیم بریم بیمه چگونه میتوانم خسارت واقعی که به خودرو ام وارد شده را (لااقل مالی کامل را بگیرم از بیمه شخص ثالث)؟ بسیار سپاسگذارم

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیمه خسارت وارده را تا سقف بیمه نامه پرداخت کرده و در صورت وجود خسارت مازاد باید از طریق مراجع قضایی اقدام به مطالبه نمایید .

سلام
خسارت مالی ناشی از حوادث رانندگی صرفا تا میزان خسارت متناظر وارده به گرانترین خودروی متعارف از طریق بیمه نامه شخص ثالث ویا مقصر حادثه قابل جبران است.

درود
تا سقف تعهد بیمه از بیمه شخص ثالث راننده مقصر می توانید استفاده کنید.

سلام.شما علاوه بر مبلغ موردنظر از بیمه میتوانید بابت افت قیمت خودرو نیز طرح دعوی کنید و خسارت بگیرید.

شما با نظر کارشناس تصادفات اداره بیمه مذکور ، مبلغ جبران خسارت وارده به شما پرداخت میگردد،چنانچه مبلغ مورد نظر کمتر از میزان خسارت وارده بود میتوانید با نظر کارشناس رسمی دادگستری خسارت واقعی را تعیین و مابه تفاوت مبلغ پرداختی توسط بیمه و خسارت واقعی را طی دادخواست مطالبه وجه خسارت از مقصر حادثه مطالبه کنید