زمینی با متراژ کمتر از قولنامه به من فروختن چه باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۰ #38477609

سلام سال قبل زمینی خریداری کردم این زمین نزدیک محل سکونت فعلی ام بود و وقف امامزاده محل چون امامزاده درحال ساخت وساز هست هیئت امنا به پول احتیاج داشتن با سند سازی و دور زدن اداره اوقاف این زمین را به ما فروختن متراژی که من خریداری کردم ۲۵۰متر بود امسال که رفتم برا گرفتن پروانه ساخت شهرداری ادعا داره که زمین ۱۸۰متر هست من از شما یه مشاوره میخواستم درمورد این مورد که چکار کنم پیش رییس اداره اوقاف رفتم گفتن به ما مربوط نمیشه شهردار و شورا هم هیچ کاری نمیکنن هیئت امنا هم برکنار شدن الان تکلیف من چی میشه لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق ماده۳۵۵قانون مدنی شما حق فسخ دارید و باید دادخواستی بطرفیت هیات امنای امام زاده تقدیم دادگاه نمایید

ضمن اهدای سلام و احترام
وفق ماده ۳۵۵قانون مدنی چنانچه ملکی با متراژ مشخص فروخته شود و بعد معلوم بشه ملک از متراژ فروخته شده کمتر است مشتری حق فسخ معامله را دارد در نتیجه شما میتوانی دادخواستی به طرفیت هیئت امنای امامزاده به خواسته فسخ معامله و مطالبه وجه پرداختی به قیمت عادلانه روز با جلب نظر کارشناس و خسارات تاخیر تادیه و دادرسی از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم دادگاههای عمومی حقوقی نمایی

سلام
قانونگذار در ماده ۳۵۵ قانون مدنی به این مورد اشاره کرده و می‌گوید: اگر ملکی به شرط داشتن مساحت معین فروخته شده باشد و بعد معلوم شود که کمتر از آن مقدار است، مشتری حق فسخ معامله را خواهد داشت؛ و اگر معلوم شود که بیشتر است بایع می‌تواند آن را فسخ کند، مگر اینکه در هر دو صورت طرفین به محاسبه زیاده یا نقیصه تراضی نمایند.

با کم بودن متراژ زمین برای شما حق فسخ ایجاد و می شود و اگر در معامله شما را فریب داده باشند خیار تدلیس به نفع شما است
و شما خیار غبن فاحش دارید

باسلام
شما میتوانید به طرفیت امامزاده دادخواست حقوقی بدین.
اینکه هیات امنا برکنار شدن مشکلی برای شما بوجود نمی اورد.