تهمت و تهدید چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۱ #38474659

باسلام
بنده مغازه دار هستم و شخصی در محل کسب به من تهمت کلاهبرداری زده و جلو مغازم داد و بیداد کرده و تهدید کرده و جلو مغازم داد زده که مال منو خوردن که کلی ادم جلو مغازم جمع شده و جلوی همه اونا بمن گفت کلاهبردار و مال مردم خور و فحاشی کردن و تهدید کردن چندین نفر شاهدم دارم و فیلم دوربین مغازه همه چیزو کاملا نشون میده و گزارش ۱۱۰ هست
میتونم کاری کنم مجازات اون فرد چیه؟
اخه من واقعا هیچ کارم و کلی ابرومو بردن

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قطعا عمل ایشان جرم و در دادسرای محل قابل تعقیب کیفری است.

با سلام
بله شما حق شکایت بر علیه ایشان را دارید و با ارائه مدارک و شاهدین میتوانید ادعای خود را ثابت کنید .
به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود»

مجازات تهدید طبق قانون میتوانددوماه تا دوسال حبس وتا ۷۴ضربه شلاق در پی داشته باشد.ومجازات تهمت یک ماه تا یکسال حبس و یا ۷۴ضربه شلاق می باشد.