آیا میتوانم خودرو و آپارتمان رو قولنامه کنم و اگر قولنامه کنم فرار از دین می باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲۳ #38453369

با سلام و تشکر از اینکه وقت خود را جهت راهنمایی میگذارید.
همسر اینجانب ترک منزل کرده و دارای یک فرزند ۸ ساله دختر هستیم و بدون مراجعه به دادگاه مهریه خود را بصورت زیر به اجرا گذاشته است:
۱- از اداره ثبت نامه آمده به محل کارم مبنی از کسر حقوق.
۲- وکیل ایشان گفته که هم آپارتمان و هم خودرو شما رو توقیف کردیم ( نه اس ام اس آمده برام و نه نامه ایی. بصورت شفاهی گفته شده به اینجانب.
حال سوالات اینجانب:
۱ - میتوانم خودرو و آپارتمان رو قولنامه کنم و اگر قولنامه کنم فرار از دین می باشد؟
۲ - موضوع نامه:
کل رقم مهریه رو نوشته که تا استیفای طلب خود را از محل حقوق و تا استهلاک مبلغ کل مهریه را پرداخت نماییم. سوال اینکه تو این نامه کل استهلاک رو گفته آیا باز میتوانن آپارتمان و خودرو را توقیف نمایند؟
( در ضمن در حین تفاهم و چانه زنی در مورد پرداخت مهریه و طلاق توافقی هستیم بدون مراجعه به دادگاه )

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام
هر گونه نقل و انتقالات اموال بعد از قطعیت حکم‌مهریه فرار از دین محسوب میشود در صورت انتقال مال قبل از قطعیت حکم مهریه اگر معامله به صورت صوری واقع شود قابل ابطال است و ملک و خودرو تا مشخص شدن نحوه پرداخت مهریه در توقیف باقی خواهد ماند

توقیف خودرو و ماشین را فقط با استعلام میتوانید متوجه شوید و قابلیت انتقال ندارد و اگر قولنامه نمایید در صورت احراز صوری بودن معامله یا فروش به قصد فرار از پرداخت دین مجازات کیفری حبس برایتان دارد

قولنامه خودرو و آپارتمان‌ ، فرارازدین نیست

سلام

شما باید به اجرای ثبت بروید و اگر اموالی که نام بردید توقیف شده باشند نمی توانید آنها را معامله کنید و اگر این اموال توقیف شده کفاف مهریه را بدهد اموال دیگری توقیف نخواهد شد و مهریه از همین محل وصول می شود.

بله امکان تلقی به فرار از دین است.
اگر نمی توانید همه مهریه را پرداخت کنید می توانید دادخواست اعسار تقدیم کنید.

سلام
۱ _ جرم نیست اما به عنوان معامله صوری امکان ابطال آن وجود دارد .
۲ _ بله امکان توقیف وجود دارد اما شما باید با عنوان مستثنیات بودن درخواست رفع توقیف نمایید .

بسمه تعالی . با توجه به صدور اجراییه ، خیر حق انتقال ندارید . و زوجه میتواند هر کدام که سریع الوصول تر باشد جهت تسریع دزر وصول طلب مطالبه نماید . یعنی اگر از توقیف وجه حقوق ( در صورت داشتن فرزند یک چهارم و در صورت عدم فرزند یک سوم ) قانع شود کفایت امر میشود ولی اگر با کسر حقوق قانع نشوند و توقیف اموال را نیز بخواهد ، متصور است و انتقال شما به هر شکل و ترتیب بعد از صدور اجراییه فرار از دین محسوب کمیگردد و اثرات جزایی دارد