چگونگی تقسیم واحد ها بین دو مالک در قرارداد مشارکت در ساخت چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸,۶۰۵ #38447

با سلام ، حدود یکسال پیش قرار داد مشارکت در ساخت با یک سازنده منعقد شد، مالکین صاحبان دو زمین هستند یکی از زمین ها یک مالک مستقل داشته و زمین دیگری مربوط به دو برادر می باشد که با هم شریک هستند در تقسیم نامه که به صورت دستی و با امضای همه ی طرفین و مالکین (به جز یکی از برادران) انجام شد واحد ها مشخص گردید اما امروز این دو برادر منکر تقسیم واحد شده و ادعای طرح شکایت از مالک دیگر را دارند ایا ادعای ایشان صحیح هست یا خیر؟

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمامی شرایط در قرارداد مشارکت در ساخت بستگی به توافق طرفین خواهد داشت و برادر ایشان میبایست که بعد از اطلاع از قرارداد مشارکت در ساخت آن را امضا مینمود لذا در صورتیکه برادر دیگر از قرارداد و تنظیم آن اطلاعی نداشته باشد میتواند به دلیل عدم اطلاع یکی از شرکا و معامله فضولی تقاضای فسخ قرارداد را بکند.

موید باشید