آیا ما با شکایت به جایی میرسیم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۷۵ #38439594

باسلام.پدرم درسال ۸۹ در حدود ۲۰۰ متر از زمین خود رو طی قراردادی به همسایه اش فروخته است.خریدار قبل از این قرارداد تقریبا ۱۰۰ متر هم از زمین فرد دیگری خریده بود و با خرید ۲۰۰مترهم از زمینهای پدرم راهی به زمین خودش که پشت زمینهای پدریه بنده بن بست بود ایجاد کرد. در قرارداد پدرم قید شده به شرطی این واگذاری انجام میشود که هم خریدار هم فروشنده حق رفت و آمد از راه و مسیر ایجاد شده را داشته باشند و با رضایت طرفین باشد.مدت ۹سال هم پدرم و ما از همان مسیر رفت و آمد میکردیم.متاسفانه طی سه سال اخیر پدرم فوت شده خریدار مانع از رفت و آمد ما شد که ما این راه را خریده ایم و شما حقی در آن ندارید.و دست آخر ۱۰۰متری رو شخم زد و راه رو بست.استدعا دارم بنده را راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خریدار را ملزم به رعایت آن نمایید

با درود
این نصر در قرارداد مصداق حق ارتفاق است و شنا میتوانید مالک زمین را الزام به تسلیم حق ارتفاق نمایید

باسلام
دادخواست الزام به رفع مزاحمت از حق ارائه دهید .

با درود الزام به رفع مزاحمت مطرح بفرمائید

سلام و درود
اگر حق ارتفاق در قرارداد لحاظ شده با استناد به آن و استناد به مسبوق به سابقه بودن این حق و استفادا از ان، الزام ایشان را از دادگاه بخواهید
همچنین اگر تنها مسیر است میتوانید رفع مزاحمت نیز بخواهید
موفق و موید باشید

دادخواست رفع ممانعت از حق ارائه بدهید.

بادرودوسلام بهتراست دادخواست الزام به رفع مزاحمت ازحق را تقدیم و تنظیم نمایید.