رضایت در پرونده اجرت المثل اموال چگونه مکتوب میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۲ #38438189

سلام...در پرونده اجرت المثل ملک مشاع ک با همسر سابقم داشتم قبل از جلسه اول دادگاه ودر برگه ای عادی که با تقاضای فرزندم از وکیلی در راهرو دادگستری.. تحت عنوان اعلام مصالحه و دریافت کلیه حق و حقوق قانونی و تقاضای مختومه شدن پرونده نوشته شد
و بنده بدون آگاهی از متن نوشته و بدون خواندن آن توسط فرزندم آن را امضا نمودم
چگونه میتوانم اثبات کنم ک از متن آن آگاهی نداشتم چه مدرکی جهت اثبات نیاز است؟ با طرح دعوای مجدد..قاضی ، جلسه رسیدگی استماع شهود صادر کرده یعنی چه؟ راهنمایی ام کنید لطفا

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نباید برگه را امضا می کردید و راهی ندارد . ظاهرا چون شما خواهان بودید دعوایتان رد می شود