در صورتی که بخوام قانونی اقدام کنم به شورای حل اختلاف باید مراجعه کنم یا اتحادیه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۳ #38427053

سلام خودروی مدل ۹۷ به نمایشگاه دادم و خودروی صفر گرفتم متفاوت ۴۰ میلیون پرداخت شده در قرارداد معاوضه خودرو، فسخ یا پشیمانی قید نشده است و نمایشگاه دار بابت که من بعد از دو روز پشیمان شدم و خودرو میخوام پس بدم ۱۵ میلیون میخواد ایا قانونی است

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم توافق دادخواست مطالبه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

با سلام
اگر در متن مبایعه نامه به خسارت به هنگام فسخ معامله اشاره شده باشد در اینصورت میتواند میزان خسارت تعیین شده را مطالبه کرد اما در غیر ان خیر حق مطالبه خسارت ندارند .

با سلام
اگر حق فسخ و همچنین پشیمانی در قرار داد ذکر نشده است
میتوانید طبق توافق با بنگاه دار معامله را اقاله کنید

اگر در قرارداد توافق حاصل قید شده قانونی است اما اگر در قرارداد قید نشده باشد مطابق قانون مدنی شرط هر معامله سه روز بوده ضمن یک اظهار نامه کتبی به ایشان ابلاغ نماید درخواست فسخ قرارداد دوم در صورت حل نشدن اختلافات به دادگاه مراجعه کنید

سلام درصورتیکه ۱۵ میلیون را در قولنامه نوشتید میتونه بگیره وگرنه نمیتونه

درمورد سئوال دوم اول به دفتر خدمات قضایی مراجعه و اظهارنامه بفرست سپس شکایت کن به اتحادیه ربطی نداره
بنگاه یعنی دلال و اتحادیه هم یعنی نمایندگان دلال ها