رفتم اداره ثبت که درخواست سند المثنی بدهم، آیا این کار من پیگرد قانونی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۴۳۱ #38426388

سلام
سال ۸۰ همسرم ملک منزل رو به نام من خرید. پارسال به مشکل برخوردیم و ایشان از من با زور در رابطه با خانه وکالت بلا عزل گرفت.حالا من رفتم اداره ثبت که درخواست سند المثنی بدم تا با اون سند نتونه کاری بکنه و سند رو هم به من پس نمیده.
آیا این کار من پیگرد قانونی خواهد داشت؟
پایین فرمی که از اداره ثبت گرفتم نوشته اگر ملک فروخته شده یا وکالت داده شده باشد، درخواست دهنده مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
اگر این راه نشه، چه کار میتونم بکنم که اون وکالت‌نامه رو بی اثر کنم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به متن وکالت نامه بستگی دارد

وکالت بلاعزل قابل عزل نیست .

درصورت وکالت بلاعزل و حق فروش نمیتوانید المثنی بگیرید

سلام
به متن وکالت نامه بستگی دارد . اگر اجازه فروش ملک رو به وکیل داده باشید ، با فروش ملک توسط خودتان وکالت منتفی خواهد شد .

سلام
وقتی که سند شما مفقود نشده و می داند که نزد چه کسی است و به طور غیر واقع و درخواست المثنی کنید و بگیرید این کار غیرقانونی و قابل پیگرد است و اگر شما عملی انجام دهید که موضوع وکالت را منتفی کند مثلا شما خودتان خانه را بفروشید دیگر وکالت ایشان منتفی می گردد

با سلام. وکاات بلاعزل به سادگی قابل ابطال نیست بخصوص اگر در متن آن حق فروختن آن ملک به هرقیمت و حتی به خود وکیل شرط شده باشد، دیگر نمی توانید همسر را مورد تعقیب قانونی قرار دهید.