آیا این خانه با این مشخصات جزء مستثنیات محسوب میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۰ #38416416

با سلام
بنده فروشنده پارچه فروشی هستم ( مالک نیستم فقط فروشنده هستم ) با حقوق ماهیانه سه میلیون تومان، یک خانه ۷۰ متری به قیمت حدود هشتصد میلیون سمت راه آهن تهران دارم، همسرم مهریه گذاشته اجرا شش ماهی یک سکه میدم، آیا این خانه با این مشخصات جزئ مستثنیات محسوب میشود یا خیر؟ هیچ اموال دیگری هم اعم از ماشین یا خانه مجزا ندارم، تنها دارییه من همین خانه است

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به‌نظر می رسد منزل مسکونی که در آن سکونت دارید جزء مستثنیات دین است.

با درود تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست

سلام
وقت بخیر
یک منزل مسکونی که در آن سکونت دارید جزو مستثنیات دین است. اما رویه دادگاه ها در شرایط شما تا ۶۰ متر را به عنوان مستثنیات دین در نظر می گیرد.

با سلام بله این که جزء مستثنیات دین شماست و غیر قابل توقیف است

سلام
به احتمال خیلی زیاد با قیمت های بسیار زیاد این روزهای خانه بله جز مستثنیات دین محسوب می شود