سوالم این است که هزینه دادرسی را باید بنده بدهم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۶ #38406848

سلام.همسر بنده به رحمت خدا رفته اند و پدرومادر ایشان،سهمشان را از منزل ماکه به نام همسرم است،می خواهند.به همین دلیل ،علی رغم میل باطنی ام،مهریه ام را روی منزل به اجرا گزاشتم چون همسرم اموال دیگری ندارد.دو فرزند دارم‌.سوالم این است که هزینه دادرسی راباید بنده بدهم؟؟ آیا میتوانم هزینه دادرسی را از پدر شوهرم طلب کنم؟؟ پدر همسرم،تمامی اموالش را که شامل خانه و ماشین و زمینهای کشاورزی است،به نام همسر دومش زده ومالی به نام خودش ندارد.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
هزینه دادرسی در ابتدا باید توسط خود شما پرداخت گردد، لیکن نهایتا می توانید آن را از محکوم علیه(همسر مرحومتان و به تبع ورثه و نهایتا اموال ایشان مطالبه نمایید.

هزیته دادرسی از ماترک کسر می گردد

با سلام شما به عنوان خواهان طرح دعوا می کنید هزینه دادرسی باشماست البته می توانید بدوا اعسار از هزینه دادرسی بزنید اما در هر حال اگر طرف‌مقابل که دعوا له طرفیت وی مطرح شده محکوم شد هزینه دادرسی را در صورت درخوتست شما در دادخواست باید بدهد

بادرود.چون مهریه جزو بدهی ممتازه متوفی هست.و قانونا باید جهت تقسیم ترکه اموال متوفی(شوهرت )؛اول بدهیهای متوفی از ماترک کسر؛باقیمانده اموالش بین وراث به نسبت سهم الارث تقسیم شود؛شما باید پس از اخذ گواهی حصروراثت متوفی(شوهرت) دادخواست مطالبه مهریه بطرفیت کلیه وراث از اموال شوهرت با اعساراز پرداخت هزینه دادرسی(یعنی نداشتن پول تمبر) بااستناد به استماع شهادت دونفرشهود و استشهادیه ای بر نداشتن هزینه دادرسی؛به دادگاه میدی و همزمان در دادخواست دیگری تقاضای تقسیم ترکه متوفی بین وراث بطرفیت کلیه ورثه به دادگاه میدی .چون یک هشتم از اموال شوهرتون(اگر شوهرت دارای فرزندباشه)علاوه برمبلغ مهریه بشما تعلق میگیرد ودرآخر پول هزینه دادرسی مهریه هم از اموال شوهرتون کسر میشه.
با تشکر:امین ولی زاده

باسلام هزینه دادرسی با خواهان است درصورت محکومیت خوانده هزینه دادرسی بایدتوسط محکوم علیه پرداخت شودمحکوم علیه شما که درقیدحیات نیست از ماترک قابل وصول است

شما می بایست هزینه دادرسی را پرداخت نمایید که از ترکه کسر قابل برداشت است

باسلام واحترام همزمان اعسار ازهزینه دادرسی نیز مطرح نمایید