اگر مهریه را ببخشم بقیه حق و حقوق به جای خود هست یا خیر؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۲۱ #38395595

با سلام
می خواستم بدونم برای گرفتن حق طلاق از شوهرم چه مواردی باید حتما قید شود و اگر مهریه را ببخشم بقیه حق و حقوق به جای خود هست یا خیر ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر گونه بخشش مختص همان امر است و به باقی امور سرایت نمی کند.

وقت بخیر در این خصوص یک متن قرارداد تخصصی باید تنظیم شود

درود فقط ان بخش از مهریه بذل شده قابل مطالبه نیست باقی حقوق سرجاشونن

سلام.به غیر از آنچه که بذل می نمایید سایر حقوق قابل مطالبه است...

با سلام
در این خصوص یک متن قرارداد تخصصی باید تنظیم شود

سلام اگر مهریه در مقابل حق طلاق باشد بقیه حق و حقوق مالی پا بر جاست

درود بر شما ،مستحضر باشید تنها مواردی که بذل و ابرا شود از بین خواهد رفت نه تمامی حقوق