اتهام کلاهبرداری اینترنتی به من زده شده، چیکار باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۴ #38384900

با سلام. سپاس و درود
یکی از آشنایان بنده از طریق خط بنده اقدام به سه فقره کلاهبرداری اینترنتی از طریق دیوار کرده بود به مبالغ کمتر از ۲۰۰ هزار ت. چند ابلاغیه برای من اومد نشد برم. حال پرونده ارجاع دادن دادسرا دو. کیفری. دادیاری کیفر خواست زده که بدلایل پرینت حسابها و اینکه متهم نیومده در جلسه و تحقیقات نیروی انتظامی و شکایت بی شائبه شاکیان خصوصی که چهار نفرن. در خواست رسیدگی و محکومیت کرده دادیاری. حال بنده چون فهمیدم و شخص اشنام هست میخوام پرونده بسته بشه. نظر شما چی هست در جلسه چی بگم چکار کنم؟ لایحه بزارم؟ نظرتون چیه بزرگواران. چون شاکیا دو تاش راضی نمیشن. راهکار چیه.سپاس

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مسئولیت با مالک گوشی و سیم کارت میباشد
مگر اینکه اثبات نمایید کار شما نبوده و آشنایتان این عمل را مرتکب شده است
الا ایحال میبایست رضایت شاکیان جلب شود

در روز مراجعه به دادیاری حتما با خود کفیل یا وثیقه همراه داشته باشید به احتمال قوی دادیار قرار توقیف شما را صادر میکند و در مورد اتهامات مطرح شده نیز صداقت گفتار داشته باشید و هر آنچه اتفاق افتاده را برای دادیار توضیح بدهید و سوءاستفاده کردن دوستتان از خط تلفن را نیز بیان کنید دراین موارد حسن نیت و مراجعه به موقع در دادسرا به نفع شما خواهد بود.