آیا میتوانم تقاضای ابطال انتقال پلاک خودرو به دلیل صوری بودن معامله بکنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۸۸ #38368457

سلام.
من در ۱۹ اسفند ۹۷ تقاضای مهریه کردم شوهرم در تاریخ ۲۳ اسفند ۹۷ انتقال صوری پلاک ماشین انجام داده به نام مادرش. من شکایت فرار از دین کردم رد شد چون قبل از محکومیت انتقال پلاک انجام شده است ماشین الان زیرپای شوهرمه ولی مجدد انتقال پلاک کرده از نام مادرش به نام شوهرخاله اش چیکار میتونم بکنم که حقمو بگیرم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اثبات صوری بودن معامله در این خصوص دشوار خواهد بود

قبلا نسبت به این سوال پاسخگویی شده ولی مجددا عرض میکنم فرارازدین محسوب نمیشود چون رای شما فعلا قطعی نشده

ابطال مبایعه نام قابل پیگیری است اما به طور کلی اثبات معامله صوری دشوار است.

سلام دوست عزیز
این جرم فقط درصورتی اتفاق میفته که از سوی دادگاه در خصوص مهریه رای صادر شده باشه بنابراین اگر بعد از اختلاف زوجین یا حتی بعد از اخطاریه دادگاه و یا اقدام مطالبه مهریه از طریق اداره ثبت انتقالی حتی به نزدیکان صورت گرفته باشد جرم معامله به قصد فرار از دین اتفاق نیفتاده .

سلام
اثبات معامله صوری بسیار
دشوار است.

به می تونی دادخواست ابطال معامله صوری بدی اثباتش سخته

با سلام..
در اینخصوص با توجه به انتقال صورت گرفته، اثبات معامله صوری از طرف شما دشوار بوده و در اینخصوص اقدامی متصور نمی باشد...
موفق باشـید..