آیا واقعا هزینه بیمه با ماهیانه دوازده روز همچین مبلغی هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۷ #38364865

با سلام
طبق رای اداره کار، کارگری در سال ۹۶ (۹۶/۲/۳الی ۹۷/۳/۱۰) ماهیانه ۱۲ روز پیش من شاغل بوده و بیمه نشده و برای اجرا به بیمه تامین اجتماعی ارجاع شده.
الان بیمه کارگر محاسبه کردند شده مبلغ ۹۱,۱۲۷,۳۶۸ ریال
چکار میتونم بکنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اهداء سلام

احتراما چنانچه مدارکی دال بر روز مزد بودن کارگر خود را دارید،(اظهار نموده اید که ماهی ۱۲ روز مشغول کار بوده اند) اعم از قرارداد کاری (روز مزدی ،ساعتی و...) به مرجع رسیدگی خود ارائیه نمایید.
همچنین میتواند در ۲ مرحله به ارای هیئت تشخیص و حل اختلاف (در دیوان عدالت اداری)اعتراض نمایید.
مستدام باشید.

مبلغ مورد نظر صرفا مبلغ بیمه نیست بلکه جریمه دیرکرد نیز محاسبه شده است

درود بر شما، چاره ای نیست، بایستی پرداخت نمایید.

مبلغ یاد شده با در نظر گرفتن جریمه و خسارت تاخیر محاسبه شده است .

درود
باید پرداخت نمایید اگر حکم قطعی است.

راهی نیست بای پرداخت نمایید