میتونم از طریق بانک و بدون در نظر گرفتن نظر اون شخص وجه رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۶۹ #38352038

سلام من به کسی۱۵۰ هزار تومان قرار بود واریز کنم که اشتباهی یک ونیم میلیون واریز کردم و کارت هم به نام پدرم بود الان الباقی پول رو ایشون عودت نمیده میتونم از طریق بانک و بدون در نظر گرفتن نظر اون شخص وجه رو پس بگیرم؟
۲۵ بهمن واریز کردم و امروز ۲۴ اسفند متوجه شدم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بانک چنین اقدامی را انجام نمی دهد و مهم نیست که پول را شما واریز کرده‌اید یا پدر تان فقط تنها پدرتان که صاحب حساب است می تواند دادخواست مطالبه وجه به استناد پرینت حساب بدهد

سلام

با توجه به توضیحات به نظر باید ازطرف پدر اقدام به اقامه دعوا نمایید

با سلام پدر شما بایستی به طرفیت آن شخص دادخواست مطالبه وجه دهد .

سلام وقت بخیر بانک مجاز به چنین اقدامی نمی‌باشد فلذا اگر با مصالحه حل نشد پدر شما باید دادخواست مطالبه وجه نماید که نیاز به مستندات برای اثبات دارد

با سلام
امکان این کار وجود ندارد
باید پدر شما از طریق مراجع قضایی اقدام نماید

چون کارت به نام پدر هست ایشان باید به عنوان خواهان جهت استرداد وجه اقدام نماید . برابر قانون کسی که عمدا یا اشتباها چیزی را که مستحق نبوده است دریافت کند ملزم است آن را به مالک تسلیم کند.

درود بر شما ،مستحضر باشید بانک چنین اقدامی انجام نمی‌دهد، ضمنا پدر شما که صاحب حساب هستند بایستی اقدام نمایند.