از طریق شماره سریال رمز شارژ میشه از افراد استفاده کننده شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۰۴ #38341338

سلام
یک هفته پیش تو اینستاگرام یک نفر مبلغ ۳ میلیون به صورت رمز شارژ کلاهبرداری کرده و بعد دلیت اکانت زده
وقتی به فتا مراجعه کردم گفتن اکانت اینستا با شماره مجازی بوده و کلا غیر قابل ردیابیه

الان من میتونم از کسانی که از رمز شارژ های من استفاده میکنن شکایت کنن؟ چون شماره سریال رمز شارژ ها رو دارم میخوام استعلام کنم هر کی از رمز ها استفاده کنه شکایت کنم.میشه؟ حتی اگر کلاهبردار رمز ها رو به مردم بفروشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله ضمن ثبت شکایت در دادسرای جرایم رایانه‌ای، موضوع توسط پلیس فتا بررسی خواهد شد.

بله از طریق همون پلیس فتا پیگیری میشه