آیا شرط تنصیف دارایی که در شروط ضمن عقد امضا شده در دوران عقد نیز قابل اجرا است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۰ #38335929

سلام
بنده حدود ۲ ماه است که با زنم عقد کردیم و شرط تنصیف دارایی را امضا نمودیم، اکنون همسرم ناسازگاری می کند که حق طلاق را در ازای بذل مهریه به من بده تا برای طلاق اقدام کنم.

حال سوال من این است آیا حق طلاق بدهم تا خودشان برای طلاق اقدام کنند یا اینکه خودمان برای طلاق توافقی به دادگاه مراجعه کنیم؟

دوم اینکه آیا با دادن حق طلاق ایشان می توانند تنصیف دارایی را به اجرا بگذارند مثلا وامی که برای ازدواج دریافت کرده ام؟

مشاوره حقوقی طلاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طلاق توافقی زودتر انجام می شود و شرط تصنیف نیز قابلیت اجرایی بدلیل عدم طلاق از ناحیه زوج ندارد

باسلام
توافقی و باهم اقدام نمایید. تصنیف اموال شامل شما نخواهد شد.

باسلام بهتراست توافقی و باهم اقدام نمایید. تصنیف اموال شامل شما نخواهد شد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در طلاق توافقی زودتر به نتیجه خواهید رسید.

سلام . اگر حق طلاق بدهید نیاز به حضو شما در دادگاه نیست .
شرط تنصیف هم مربوط به زمانی است که زوج متقاضی طلاق باشد و در طلاق توافقی یا از طرف زوجه قابل اجرا نیست .

با سلام
ضمن ابراز ناراحتی بابت شرایط به وجود امده
طلاق توافقی زودتر به نتیجه می رسد
تا وکالت در طلاق
و چون شما نمیخواهید زوجه را طلاق دهید
و ایشان هم تمایل دارندشامل شرط تصنیف اموال نمی گردید

سلام.توافقی سریعتر به نتیجه می رسید .تصنیف داریی نیز با توجه به مدت زمان عقد شما تعلق نخواهد گرفت