چگونه میتوانیم سهم خود را بودن نیاز به وجود بقیه وراث مطالبه کنیم و سند بزنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۲۸ #38335119

با سلام و احترام
ارثیه ای به فرزندان رسیده حدودا ۷ هکتار زمین کشاورزی در روستایی در لرستان، فرزندان شامل ۳ پسر و چهار دختر هستند، همه با هم اختلاف دارند، مادر من جزو یکی از وراث است.
سوال:
۱- چگونه میتوانیم سهم خود را بودن نیاز به وجود بقیه وراث مطالبه کنیم و سند بزنیم؟
۲- دادگاه چطور میخواد تشخیص بدهد که سهم ما از این ۷ هکتار کدام قسمت زمین است؟
۳- کشاورزانی که حدودا ۳۰ سال روی بخشی از زمین کار میکرده اند با وجود حکم دادگاه مبنی بر رفع تصرف هنوز هم با یکی از وراث هم دست شده و با هم روی بخشی از زمین ها کار میکنند، آیا این کار قانونی است؟
و برای جلوگیری از کشاورزی چه باید کرد؟
ضمنا مالیات ها پرداخت شده، گواهی انحصار و وراثت صادر شده و ما ساکن تهران هستیم.

با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای مطالبه سهم خود دادخواست تقسیم ترکه را طرح کنید

با سلام
برای سهم خود و پس از دریافت انحصار وراثت درخواست افراز دهید و دادگاه سهم را در صورت عدو توافق وراث از طریق قرعه کشی تعیین می کند.
عمل کشاورزان باید بارضایت همه مالکان باشد و برای جلوگیری از آنها دادخواست رفع تصرف عدوانی دهید

سلام باید درخواست تقسیم ترکه علیه به دادگاه تقدیم شود . در این صورت ملک ارزش گذاری شده و به مزایده می رود . ضمن این که علیه متصرفین باید حسب مورد دعوی رفع تصرف یا خلع ید یا تخلیه مطرح گردد .

در خصوص شما نیاز به طرح دعاویی چون دادخواست افراز ..تقسیم.. فروش مال مشاع از طریق مزایده می باشد. اگر ملک شما سند مالکیت داشته و قابل افراز و تقسیم باشد ملک به فروش نخواهد رسید و باید تقسیم شود. و الا باید با رضایت یا بدون رضایت سایر ورثه و شرکا کل ملک از طریق اجرای احکام به فروش برسد.

سلام شما باید در صورت اختلاف دادخواست تقسیم ترکه بدهید در صورت افراز مال مشاع میتوانید سند تک برگ به نام خود به نسبت سهم الارث دریافت کنید چنانچه قابل افراز نباشد به فروش می رسد
از طریق توافق ودر صورت عدم آن از طریق قرعه مشخص میکند سهم الارث وراث نسبت به زمین
تصرف در اموال مورثی از جمله زمین باید با رضایت تمام وراث باشد در غیر این صورت شما میتوانید علیه متصرفین با اثبات مالکیت و داشتن سند رسمی زمین دادخواست خلع ید بدهید و همچنین بابت ایام تصرف اجرت المثل را هم مطرح کنید تا به قیمت روز آن را دریافت کنید همچنین در صورتی‌که زمین ها دران تغییر کاربری صورت گرفته مثلا از ابتدا زمین کشاورزی نبوده و غیره می توانید دادخواست قلع و قمع را هم مطرح کنید

۱- چگونه میتوانیم سهم خود را بودن نیاز به وجود بقیه وراث مطالبه کنیم و سند بزنیم؟ درخواست افراز مال مشاع دهید
۲- دادگاه چطور میخواد تشخیص بدهد که سهم ما از این ۷ هکتار کدام قسمت زمین است؟ از طریق قرعه کشی اگر توافق ممکن نباشد
۳- کشاورزانی که حدودا ۳۰ سال روی بخشی از زمین کار میکرده اند با وجود حکم دادگاه مبنی بر رفع تصرف هنوز هم با یکی از وراث هم دست شده و با هم روی بخشی از زمین ها کار میکنند، آیا این کار قانونی است؟ خیر باید بارضایت همه مالکان باشد
و برای جلوگیری از کشاورزی چه باید کرد؟دادخواست رفع تصرف عدوانی دهید