آیا به این پیامک ها به عنوان دلیل میشه در دادگاه استناد کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۸ #38332695

با سلام.. اگر شخصی پیامک هایی از طریق سیم کارت یک شخص دیگر برای کسی پیامک فرستاده است و موضوع یک جرم را در این پیامک ها گردن بگیرد و در پیامک بگه این جرم را انجام دادم. این در حالی است موضوع و مشخصات جرم درست است. و در پیامک هم گفته که با سیم کارت یکی از دوستان پیامک میدم.. و صاحب سیم کارت مشخص نباشد یعنی شناسایی نگردد. و این شخص که مرتکب جرم شده انکار کند و بگه پیامک ها رو من ندادم.
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید علیه مزاحم شکایت نمایید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. لازمه اظهارنظر قطعی ملاحظه متن پیامکها و نحوه اقرار مخاطب ضروری می باشد..
فاما در قاعده کلی.. اگر بتوانید اثبات نمایید که سیم کارت موردنظر در تصرف و استفاده شخص مذکور بوده و یا انتساب متن پیامکها و اقرار فوق به وی به هر طریقی ثابت گردد..
می توانید شکوائیه ای در اینخصوص علیه وی در دادسرا مطرح نمایید..
موفق باشید..

سلام با توجه ب اینکه سیم ب نام شخص پیام دهنده نیست باید متصرف بودن ایشان را اثبات نمایید در صورتی ک تنها دلیل شما متن پیامک هاست تقاضای نقطه زنی و ردیابی از طریق سریال گوشی رو بدید تا مشخص شود علاوه براآن سیم کارت چه سیم کارت های دیگه ای روی گوشی نصب شده ک از طریق اون مشخصات سجلی و هویت شخص پیام دهنده روشن شود

باسلام میتوانید برعلیه شخص پیام دهنده شکواییه تنظیم نمایید وبه پیامک هااستنادنماییدو شما بایستی اثبات نمایید خط تلفن در تصرف آن شخص بوده است.