اذن پدر دختر باکره درصورتی که پدر معلوم الحال نیست به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲,۰۰۴ #38308

سلام.دختری ۲۴ ساله هستم پدرم از۱۰سالگی من و خانوادمو ترک کرده . چطور میتونم اجازه ازدواج از دادگاه بگیرم
هیچ خبریم از پدرم نیست.لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما با مراجعه به شعبه سرپرستی و اعلام نبود پدرتان به دادگاه این اذن را جد پدری موکول و دادستان که مدعی بر این موضوع است براساس مسلهت موضوع ارجاع به روانشناس ازدواج با ارجاع به محضر ازدواج اجازه این کار صورت خواهد گرفت

شما باید به دادگاه رجوع کرد و ضمن اعلام نبود پدر اذن در ازدواج ایشان را دریافت کنید

سلام
با ارائه دادخواست به دادگاه تقاضای صدور مجوز ثبت ازدواج از دادگاه میکنید با تشریح هویت و شرایط خواستگارتون.

با سلام
در صورتی که جد پدری در قید حیات باشد اذن ایشان لازم است ولی در غیر این صورت میتوانید با مراجعه به دادگاه و اعلام مفقود الاثر بودن پدر،از دادگاه برای ازدواج اذن بگیرید.

طبق نص‌ماده قانونی شما میتوانید با مراجعه به دادگاه و معرفی فرد مورد نظر برای ازدواج،احازه دادگاه رو گرفت و دیگر‌نیازی به اذن پدر نمی باشد

با سلام و احترام .در صورتیکه آینده شما بااین ازدواج بهتر شده و شما با تمام وجود به ایشان علاقه ماندید مشکلی نیست بااجازه دادگاه میتوانید ازدواج کنید .موفق و موید باشید

با سلام در صورت داشتن پدر بزرگ (بابای پدرتون) میتونید از وی اجازه بگیرین چون نسبت به شما حق ولایت دارد .در غیر اینصورت با در داستن شناسنامه و اثبات مصلحت بودن ازدواج خود با طرف مقابل متونید از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید