آیا می توان خواسته الزام به صدور پایان کار را در یک قرارداد پیمانکاری مطرح نمود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۳ #38301338

درود
در یک قرارداد پیمانکار کلیه تعهدات ناشی از پیمان و تسویه حساب های نهائی پیمان اعم از تامین اجتماعی، تسویه حساب درون کارگاهی، بالانس متریال، تحویل موقت و قطعی را انجام داده است. عرفا" در پایان همه این مراحل با درخواست پیمانکار گواهی پایان کار صادر می گردد. ولی کارفرما صدور گواهی را منوط به امضاء اسقاط نامه(صورتجلسه ای که در آن پیمانکار تائید نماید هیچ حق و حقوقی با کارفرما ندارد) نموده است.از آنجا که پیمانکار خساراتی را ناشی از عدم تامین کالا در زمان انجام پروژه متحمل شده و قصد دارد طرح دعوای خسارت نماید اگر اسقاط نامه امضاء نماید دیگر امکان طرح دعوای خسارت نخواهد داشت لذا نمی تواند اسقاط نامه را امضاء نماید آیا می توان دعوای با عنوان الزام به صدور گواهی پایان کار توسط کارفرما را مطرح نمود؟
سپاس از پاسخ شما

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود دوست گرامی باید قرارداد بررسی شود

باسلام اظهارنظردراین موضوع نیازمند بررسی قراردادمی باشد

بهتر است قرارداد بررسی شود.

وقت بخیر قرارداد باید بررسی گردد.

باسلام و درود قرارداد باید بررسی گردد.

با سلام
نیاز به بررسی قرارداد است

با توجه به آنچه در سوال آمده امکان پذیر می باشد