قاضی چه رای صادر میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۷ #38297064

با سلام.
من با یه خانم که قبلا حساب کتاب داشتیم که به شکایت کشید من حق طرف دارم میدم بعد اون یه بار به خاطر طلایی که به من نداده بود باز شکایت کرد و شاهد اورد که شاهداش هر کدوم یه حرفی زدن اونم رد شد حالا طرف رفته رو من برای تهدید فحاشی شکایت کرده.خانم که زنگ زده بود خانوم من تلفنی تهدیدش کرده منم تا فهمیدم زنگ زدم جواب نداد فقط پیام فرستادم که اگه زندگی منو خراب کنه منم زندگیشو به آتیش میکشم که قاضی بازپرس منو خواست و ازم سوالاتی پرسید بعدش گفت ضامن داری که منم گفتم خیر بعد اون گفت برو هر وقت خواستیمت بیا دادگاه ضامن هم نخواست و فقط تهدید و قبول کرد و پرونده به دادگاه کیفری رفته الان هم یه دو ماهی میشه از پرونده خبری نیست ممنون میشم راهنماییم کنید آیا اون زندادن هم داره میشه با پول گرفتش قاضی چه رای صادر میکنه

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که اثبات شود ،شما به تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهید شد اما در صورتی که سوء سابقه نداشته و با توجه به بررسی شرایط شما، امکان تخفیف و یا تبدیل آن توسط قاضی وجود دارد.

سلام و احترام.

با توجه به تعزیری بودن پروندهف مقدار دقیق مجازات توسط قاضی مشخص می شود
اما من مواد قانونی موارد مذکور را می فرستم تا در جریان جزییات قرار بگیرید.

بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان ازدو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی در مورد فحاشی:
«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»

امیدوارم مفید واقع شده باشد.

پیشنهاد می کنم برای کسب راهنمایی بیشتر حتما با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید.

با آرزوی موفقیت برای شما