فضای جلوی مغازه جزوه مشاعات است یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۱ #38269296

سلام بنده یک مغازه با زیر زمین دارم منا مغازه ام نیز یک مغازه با زیر زمین است که طبقه زیرزمینی را خریداری نموده ام در اصل العان یک مغازه با دو طبقه زیرین را دارم قصد جدا ساز ی مسیر تردد و راه و امن سازی شان را دارم که مالک مغازه کناری که فقط مالکیت مغازه همکف را دارد مانع شده و میگوید اینجا مشاعات است و نمی‌توانی جدایشان کنی درصورتیکه راه و مسیر و ورودی مغازه اش جدا و مستقل کنار مغازه های من است.
نظر و راهنمایی بفرمایید چه کاری انجام بدهم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اعلام نظر دقیق به عهده کارشناس رسمی دادگستری است

با سلام
اعلام نظر دقیق به عهده کارشناس رسمی دادگستری است چنانچه منظور از فضای جلو مغازه معبر عام باشد جزو مشاعات محسوب نمی‌شود.

سلام باید اصولا فضای جلوی مغازه جزو مشاعات می باشد و حق تصرف شخصی وجود ندارد